52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XIV cicle d’espectacles infantils al Casinet d’Hostafrancs

CC Casinet d'Hostafrancs
28/01, 25/02, 17/03 i 21/04/2024
  • Familiar
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Un diumenge al mes: contes, titelles, teatre, música...

Teatre, circ, titelles, música, màgia, cinema, manipulació d’objectes... les sessions matinals que programen al CC Casinet d’Hostafrancs inclouen tota mena de propostes i que tenen en compte tota la família.

Un diumenge al mes, a les 12 h, el teatre del casinet obre les portes a tota mena d’històries per a la mainada. Cada entrada val 3,00 € tot i que els infants fins a dos anys tenen l’accés gratuït. Es poden adquirir un mes abans de cada funció des dels enllaços següents:

 
La llàntia meravellosa
28/01 – 12.00 h
Tots els públics – Cia. Festuc Teatre

Heu pensat què demanaríeu si us trobéssiu una llàntia meravellosa i el geni us concedís tres desitjos? La protagonista d’aquesta història ho té molt clar: vol que la malaltia que pateix la seva mare desaparegui. Però resulta que és un desig impossible, ja que el geni només en concedeix sobre la persona que troba la llàntia com riquesa, bellesa, poder o fama. Un espectacle de teatre, titelles i actors, que parla de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que presenta la vida.

 
El fil vermell
25/02 – 12.00 h
De 2 a 7 anys – Cia. Tutatis

La companyia del Monstre de colors, que va passar pel Casinet fa uns anys, se serveix de titelles, música i projeccions per explicar la llegenda del fil vermell que ens connecta amb totes les persones que estimem. Aquest fil no es pot veure ni trencar per més que passi el temps o la distància. L'espectacle treballa l'angoixa per separació, el període d'adaptació i facilita la comprensió dels vincles emocionals.

 
El fantasma mentider
17/03 – 12.00 h
Cia. El cau de l’Unicorn

La bruixa Maduixa, la porqueta Narcisa, l’aneguet Siscu, la família Ratolí... són alguns dels protagonistes de la matinal de mes de març. Les coses no sempre ón el que semblen i les situacions es compliquen a causa de malentesos. L’espectacle mescla llum negra, colors enlluernadors, música i cançons amb titelles que deixaran el públic bocabadat.

 
Galetes de formatge
21/04 – 12.00 h
A partir de 3 anys – Cia. Txo-Titelles

Si us va agradar Cotó, no us perdeu la història del vell Ignasi. Sol com un mussol, el seu dia a dia està farcit de petits rituals que el mantenen actiu: anar a comprar el diari, escoltar els ocells... i, sobretot, l’hora de berenar! Avui, però, tot es capgira: la capsa de galetes de formatge està buida i foradada. El responsable és un ratolinet que alterarà completament la seva soledat. Una mirada dolça i tendra de la solitud en la vellesa.

Activitats relacionades