52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXII festival Perpetracions

CC Sant Martí i Auditori Sant Martí
02, 03, 04 i 07/06/2023
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Rutes i visites
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

És el festival d’art d’acció i performance del CC Sant Martí

Del 2 al 7 de juny, el CC Sant Martí i tot el barri de Sant Martí de Provençals celebren la 22a edició del Perpetracions, el festival anual d’art d’acció que promou l’activisme i la reflexió crítica.

Les propostes artístiques es podran veure a diferents espais de l’equipament en la modalitat IN i al carrer, per a les propostes OUT, formada per artistes de la performance, teatre, dansa, circ, storytelling...

Comiats d’una no trobada (02/06 – 18:30 h) a la Rambla Guipúscoa entre els carrers Julián Basteiro i Fluvià inaugura el Perpetracions 2023. La companyia Uku Pacha porta una proposta de dansa-teatre itinerant que permet viatjar cap a les memòries passades o les esperances d’un possible futur. L’endemà, la Ruta de les truites dissidents (davant del centre, 03/06 – 11:00 h) convida a reflexionar sobre el patrimoni gastronòmic i la transmissió de les tradicions en una ciutat com Barcelona, de gent vinguda d’arreu.

Pel que fa a la versió d'interior, que tindrà lloc el dissabte 3 de juny a partir de les 18:30 h, hi haurà EGO de la cia Humancía, Meta d’Albert Bassas cia de dansa, Taques. El càstig de l’abundància de la Lorena Madurga i Maneres d’habitar. Romandre de la cia Le cabaret des oiseaux. L’artista convidada del festival és la Huaqian Zhang. Si hi voleu anar, només cal que reserveu plaça gratuïta des d’aquest enllaç.

El Perpetracions també pensa en la mainada! Alta mar (Auditori Sant Martí, 04/06 - 11:30 h, 12:30 h i 13:30 h) és l’espectacle de proximitat que presenta el Vostok Collective. El teatre visual i les projeccions en una taula interactiva són l’essència d’aquesta història plena de màgia que parla de la importància de cuidar el planeta.

Com a novetat, el festival organitza la conversa dins el cicle ArgumentaBCN, L’art com a activisme per la pau (07/06 – 19:00 h) entre l’artista, educadora i investigadora Elena Blesa i la representant de l’organització Pallassos sense fronteres Anna Montserrat. Es pot parlar de l’art i la cultura com un antídot davant el bel·licisme?

Les propostes d’enguany, seleccionades de la convocatòria oberta a principi d’any, han estat seleccionades pel jurat format per professionals del projecte de suport a la creació Kinètic Performàtic del CC Parc Sandaru, #plantauno Centro de Investigación en Cultura, l’Auditori de Sant Martí i el CC Sant Martí.

Per a més informació, consulteu el web del festival o descarregueu el programa en PDF:

Activitats relacionades