52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXIII Premi Relats en femení

CC Sagrada Família
Fins al 29/01 i 06/03/2023
  • Literatura

Nou concurs literari al barri de la Sagrada Família

Un any més, i ja en són 23!, el CC Sagrada Família i la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep Maria Ainaud de Lasarte organitzen el concurs Premi Relats en Femení amb la voluntat de fomentar la creació literària i donar protagonisme a les dones escriptores.

Si t’identifiques com a dona, tens més de setze anys i escrius històries curtes, aquest concurs t’espera amb els braços oberts! Els contes, que han de ser inèdits i de creació pròpia, es poden presentar a la categoria jove (fins als 25 anys) o a l’adulta (a partir de 26 anys). Podeu enviar els vostres textos fins al 29 de gener, a les 21:00 h presencialment al Punt d’Informació del centre, per correu postal (c/ Mallorca, 425-433, 4a, 08013 Barcelona) o bé electrònic a l'adreça info@ccsagradafamilia.net. Abans, però, consulteu les bases (PDF) de la convocatòria.

El jurat tindrà en compte la qualitat literària dels relats, l’ús d’un llenguatge no sexista i un tractament de rols de gènere no estereotipat.

L’entrega de premis, 300 € per a la millor història de cada categoria, serà el 6 de març, a les 19:00 h, a la sala d’actes del centre. La companyia Les Fugitives i la cantautora Mar Rodríguez Ten seran les conductores de l’activitat. Si hi voleu anar, millor que reserveu entrades des d’aquest enllaç.

El centre comença a escalfar motors per l’entrega de premis les setmanes anteriors. Del 2 al 23 de febrer es proposa el taller gratuït Slammers, que t’ensenya com declamar poesia en escena. Els resultats del taller els podreu veure dijous 2 de març, a les 20:00 h.

En paral·lel, s’obre l’exposició Lo que no sabía que sabía (del 14/02 al 08/03) amb les obres poètiques audioviusals de l’actriu, titellaire i dramaturga Dora Cantero.

Activitats relacionades