52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Zero3. Què es fa durant l’estiu a Ciutat Vella?

CC Convent de Sant Agustí i Biblioteca Francesca Bonnemaison
02, 04, 09, 11 i 17/07/2024
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

És la setena edició del cicle cultural estiuenc

El CC Convent de Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison celebren la setena edició del Zero3 – Altaveu d’Accions Culturals a Ciutat Vella, un cicle d'estiu amb diverses propostes artístiques i culturals pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

 
Carola Ortiz & Àlex Guitart Dúo
Claustre, 04/07 – 20.00 h
Carola Ortiz, clarinetista i cantant, suma forces amb l’Àlex Guitart, multiinstrumentista, per presentar el seu últim disc com a solista, Cantareras. L’obra, un repertori de sons ibèrics i mediterranis, és una fusió única de textures electròniques i instruments tradicionals de percussió i corda. El duo, acompanyat d'una varietat extensa d'instruments, fan un viatge musical que connecta cultures distants. Al concert hi participen una col·lecció d'instruments que va des del clarinet al pandero quadrat, passant per la pandereta, el saz, el llaüt turc, el kopuz, el daf, el tombak, així com el loop i diversos efectes sonors.

 
Muchacho Serviole
Claustre, 11/07 – 20.00 h
El músic, guitarrista i compositor de renom, conegut per la seva col·laboració amb noms de la rumba catalana com Peret, Los Amaya, Sabor de Gràcia, Macaco o La Troba Kung Fú, protagonitzarà una vetllada de rumba autèntica, captivant amb una energia contagiosa i la seva passió per la música.

 
Vinader: un viaje interplanetario
Hall Plaça Acadèmia, 17/07 – 19.00 h
L’artista innovador Daniel Cao convida a explorar el present a través de la imaginació amb l’acció performativa Vinader: un viaje interplanetario. L’activitat forma part de Temporals, el programa itinerant de projectes artístics amb l’objectiu de captivar i interpel·lar el públic a través de l'experiència visual i conceptual.

 
A la biblioteca del barri s’hi commemora el centenari Roser Cardús amb la lectura de Bernat, pell d’ovella i altres contes (02/07 – 18.00 h) per a mainada més gran de quatre anys i també s’hi podrà fer un taller de DUB, DJ i lírica (09/07 – 18.00 h) dirigit a joves entre vuit i tretze anys.

Amb aquesta programació, el Zero3 continua consolidant-se com un esdeveniment cultural imperdible, enriquint la vida de Ciutat Vella amb diversitat i creativitat.

Activitats relacionades