52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

8è Concurs de Monòlegs d'humor Més Que Muses 2022

Inici: 
12/01/2022
Tancament
07/02/2022

Comèdia

Un any més arriba al Centre Cultural La Farinera del Clot el Concurs de dones monologuistes dins de la 8a edició del Cicle de Dones Creadores Més que Muses.

El concurs s’adreça a dones que d’una manera amateur o semiprofessional vulguin interpretar un monòleg d’una durada màxima de 10 minuts.
De totes les propostes rebudes (per correu electrònic o presencials), en una primera fase, l’organització escollirà un màxim de 5 monòlegs, que passaran a ser directament finalistes del concurs. La final del concurs se celebrarà al teatre del Centre Cultural La Farinera del Clot el divendres 18 de febrer de 2022 a les 20 h, amb les 4 o 5 seleccionades de la fase 1.

Els monòlegs han de ser en català o castellà i la temàtica és lliure. Podran participar totes aquelles dones majors de 18 anys que hagin presentat tota la documentació requerida per l’organització.
Les interessades hauran de presentar el formulari d'inscripció degudament omplert i la resta de requeriments que s'especifiquen a les bases de la convocatòria en el termini del 12 de gener al 6 de febrer de 2022 a través del correu electrònic del centre o presencialment. El dijous 10 de febrer es donaran a conèixer les seleccionades.