52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Arts escèniques 2020-2021 a Can Felipa

Tancament
01/11/2020

Arts escèniques

El programa d'arts escèniques del CC Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització.

Fins al primer dia de novembre podeu presentar les vostres propostes per Escena actual i Menuda Felipa. Els espectacles seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació del centre i tindran l'oportunitat de participar al La(b) Felipa, espai d'experimentació, formació i producció.

La comissió de selecció està formada per Núria Coromines, actriu, dramaturga i directora escènica, Neus Bernaus, dinamitzadora del CC Matas i Ramis i Olga Fusté, coordinadora del programa d'arts escèniques de Can Felipa.

Tots els projectes que passin la selecció rebran 500 € en concepte de suport a la creació i, a més, entre tots els projectes seleccionats s’atorgarà un màxim de 3 ajuts La(b) de 400 € que es donaran en funció de les propostes de mediació presentades. Per a més informació, cliqueu aquí.