52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Arts Escèniques al CC La Farinera del Clot

Inici: 
01/09/2021
Tancament
20/09/2021

Aquestes propostes ja han passat

Convocatòria de projectes d’Arts Escèniques 

El CC La Farinera del Clot ha decidit apostar per un projecte de creació escènica al seu equipament, on donarà suport a companyies de qualsevol disciplina teatral i escènica (excloent la dansa), tant amateurs com semiprofessionals o professionals. Aquesta convocatòria obre termini del dimecres 1 de setembre al diumenge 19 de setembre de 2021 (ambdós dies inclosos) per rebre projectes que optin a una plaça de contraprestació i estrena de nous espectacles escènics.

Des dels espais de La Farinera s'oferirà a les companyies que passin a formar part del projecte: 3 mesos d'assaig al Centre Cultural, estrena absoluta de l'espectacle a l'equipament, repartiment d'ingressos entre la companyia i el centre, assessorament tècnic i suport en el disseny i difusió de l'espectacle.

Per optar a les places, caldrà enviar un dossier a ccfarinera@gmail.com amb la fitxa tècnica omplerta, un calendari de treball, un currículum de la companyia i dels seus integrants, especificació de les necessitats tècniques i materials de creacions anteriors, a més de qualsevol altra consideració important a destacar. L'equip de programació del Centre Cultural es posarà en contacte amb les companyies escollides (i també informarà a les no escollides) a finals del mes de setembre via correu electrònic.

Si vols conèixer en profunditat totes les bases de la convocatòria, pots consultar-les aquí