52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

El Venadito 4ª edició: Primats

Inici: 
21/09/2021
Tancament
16/01/2022

Art contra el maltractament animal

El Venadito, la mostra d'art contra el maltractament animal, en la seva 4a edició es reinventa creant un nou format expositiu. El maltractament cap als PRIMATS és el tema central d'aquesta nova convocatòria organitzada per l'espai d'art siNesteSia i el Centre Cultural La Farinera del Clot amb la col·laboració de la Fundació Mona.

 
Fundació Mona és un projecte que neix fa 20 anys per la necessitat de donar una  solució als primats víctimes del tràfic il·legal i del maltractament. Així, antigues estrelles de la televisió i el circ, animals de col·leccions zoològiques o mascotes, han pogut recuperar-se i gaudir d'una vida digna en companyia dels seus congèneres, en les instal·lacions del seu centre de rescat i rehabilitació prop de Girona.
Un dels eixos principals és treballar per la sensibilització de la societat i l'educació ambiental, i per això, aquest projecte artístic s'alinea perfectament amb les idees de Fundació Mona.

Aquesta convocatòria estarà oberta fins el 15 de gener de 2022 i el 10 de febrer s'escolliran de 20 a 30 obres que s'exposaran en diferents espais de la ciutat de Barcelona entre els mesos d'abril i juliol del 2022. Les obres escollides estaran a la venda en el seu format digital durant el període d'exposició.
Pot participar qualsevol artísta i creatiu major de 18 anys enviant un correu electrònic a sinestesia.uno@gmail.com amb les dades personals, una imatge de la obra i un text explicatiu.

Pots llegir tots els requisits de participació a les bases de la convocatòria.

El disseny del cartell és obra de @juanpablo_rada utilitzan la de @joan_brull.