52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estació Escènika

Inici: 
27/04/2020
Tancament
15/06/2020

Arts escèniques emergents

Els dos centres cívics veïns de l'Estació del Nord, el CC Ateneu Fort Pienc i el CC Parc Sandaru, en estreta col·laboració amb l'Associació de Comerciants Eix Fort Pienc, engeguen la tercera edició del concurs Estació Escènika d'exhibició d'espectacles de petit format que se celebrarà els dies 18 i 19 de setembre de 2020 als dos equipaments esmentats.

Per a tal ocasió, s'obre una convocatòria dirigida a nous talents i artistes emergents. Les companyies que s'hi presentin, amb participants majors de setze anys, han de tenir entre dos i vuit membres. Les peces hauran de ser inèdites i, amb una durada màxima de vint minuts, hauran de poder-se representar tant a l'interior com a l'exterior. Sense tema obligatori, poden incorporar diversos llenguatges escènics (música, circ, dansa...).

Podeu enviar les vostres propostes entre el 27 de març i el 15 de juny de 2020, en el formulari que trobareu al web del festival. La selecció final es farà pública el dia 30 del mateix mes.

Les propostes guanyadores, triades entre aquesta selecció i exhibides al Festival Estació Escènika 2020, guanyaran el pas directe al cicle Kinètic del CC Parc Sandaru (podeu consultar tots els beneficis a les bases del concurs) o la representació (remunerada) de l'obra en diversos comerços del Fort Pienc, entre més.