52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2020 - Dansa

Inici: 
20/07/2020
Tancament
24/09/2020

Dansa

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 8a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de teatre, dansa, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. Ara és el torn de la dansa.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de la dansa. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 24 de setembre, amb una sola peça per companyia. El dia 14 d'octubre es comunicarà el resultat de les sis companyies seleccionades. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació.

La final tindrà lloc divendres 13 de novembre de 2020 a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. La durada màxima de les propostes ha de ser de 15 minuts.

La valoració de les propostes les farà un jurat format per professionals de les disciplines, constituït per a l’ocasió. El jurat atorgarà els Premis jurat de cada disciplina. Es realitzarà una votació per part del públic, la qual atorgarà els Premis públic de cada disciplina.

Les dues peces guardonades actuaran a sales professionals i amb les mateixes condicions de les companyies professionals. A causa de la crisi sanitària, encara no es pot confirmar quines sales acolliran les obres premiades.