52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2021 - Teatre

Tancament
22/01/2021

Teatre

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 9a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de teatre, dansa, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. Aquest hivern és el torn del teatre.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de teatre. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 20/01/2021, amb una sola peça per companyia. El dia 18 de febrer es comunicarà el resultat de les quatre companyies seleccionades.

La final tindrà lloc divendres 26 de març de 2021 a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. Les obres seleccionades representaran un fragment de 30 minuts, tot i que la peça hauria de tenir una hora de durada aproximadament per a poder optar als premis. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació.

La valoració de les propostes les farà el públic a través d'una votació. La companyia que obtingui el primer premi actuarà al Teatreneu.