52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't - Clown i cabaret 2024

Aquestes propostes ja han passat

Clown i cabaret

El CC Casa Groga obre la segona convocatòria de Clown Cabaret dins la nova línia de les convocatòries Estrena't, el cicle participatiu que promociona, fomenta i dóna oportunitats a artistes, companyies i col·lectius escènics i que obre les portes de l’exhibició professional a sales i festivals especialitzats.

És per això que el centre busca peces del món del circ, inclosos pallassos, que vulguin participar en la final on es triaran dos espectacles.

Les propostes seleccionades per part de professionals del món del circ passaran a actuar a la final que es farà al centre el divendres 22 de març. El públic serà l'encarregat d'escollir les dues peces guanyadores. La primera classificada actuarà al Terrassa't, el cicle d'estiu del centre, mentre que la segona s'exhibirà a la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà.

El jurat de la convocatòria farà una selecció entre totes les candidatures rebudes. Podeu enviar la vostra proposta des d'aquest formulari fins al 07 de febrer. Cal que presenteu la fitxa tècnica de la peça (que no superi els 15 minuts) i el material gràfic que considereu necessari.