52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

IV concurs "Sant Jordi Lèsbic"

Inici: 
25/03/2024
Tancament
26/04/2024

Il·lustració

Els equipaments del Districte de Sant Andreu convoquen el 4t concurs de cartells Sant Jordi lèsbic, impulsat pel Consell LGTBI del territori i pel CC Trinitat Vella.

Sense límit d'edat, s'hi pot participar de manera individual o col·lectiva presentant una obra original. Les il·lustracions es poden presentar entre el 25 de març i el 26 d’abril a l'equipament de la Trinitat Vella (c/ de la Foradada, 36, Barcelona). De dilluns a divendres de 10 a 14.00 h i de 16 a 20.00 h o bé per correu a l'adreça comunicacio@cctrinitatvella.cat amb el títol Sant Jordi lèsbic.

El certàmen s'emmarca en el context del Dia de la visibilitat lèsbica i es tracta d’explicar, a través de l’art de la il·lustració, la història de Sant Jordi des del prisma de les dones lesbianes.

El premi serà ser la imatge de Sant Jordi de les entitats que formen part del Consell LGTBI i es difondrà a les xarxes socials del districte de Sant Andreu. També es guanyarà un val de dues entrades pel SAT! per veure un espectacle abans del 31/12/2024.

Totes les propostes rebudes formaran part d'una exposició al CC de la Trinitat Vella al voltant del 17/05, el Dia Internacional contra la LGTBIfobia.