52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Mirada pilot 2023

Inici: 
01/07/2023
Tancament
30/09/2023

Comissariat emergent

El CC Matas i Ramis, conjuntament amb el CC Guinardó, el CC Sant Andreu i l'Espai Jove Boca Nord, obren la 4a convocatòria Mirada pilot per a projectes de comissariat emergent amb l'objectiu de realitzar una proposta expositiva composta per tres itineràncies i tres activitats paral·leles. La crida es fa a joves, de manera individual o col·lectiva, de 35 anys (durant l'any 2023) o menys.

El projecte seleccionat haurà de generar un discurs curatorial seleccionant exclusivament quatre artistes participants a l’edició del Festival Stripart 2023. El projecte seleccionat serà exposat durant l'any vinent al CC Matas i Ramis, a l’Espai Jove Boca Nord i al CC Sant Andreu.

El projecte seleccionat comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de la xarxa. El suport econòmic a la producció i honoraris seran de 400 € pels honoraris comissari/a, 400 € en honoraris dels artistes (100 € per a cada participant), 250 € de suport a la producció d’activitats i 100 € per producció gràfica d'exposicions.

Cal que envieu un sol projecte basat en les propostes del Festival Stripart 2023. Presenteu la vostra candidatura en aquest correu. Podeu consultar tota la documentació a aportar al web de la convocatòria.

El comitè seleccionador, format per la cymbionte colectiv_, Pablo García Polite del Sant Andreu Contemporani, Pilar Cruz, comissària, crítica d'art i gestora cultural, i l'equip tècnic de Mirada Pilot seleccionarà tres projectes finalistes, i el projecte guanyador serà triat després d’una entrevista personal. Teniu temps fins al 30 de setembre de 2023 i el resultat es publicarà a partir del 31 d'octubre.