52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Mostra't 2021

Inici: 
01/05/2021
Tancament
17/05/2021

Aquestes propostes ja han passat

Arts escèniques

El CC Parc Sandaru convoca l'onzena edició del Mostra'T, un espai d'exhibició per a totes aquelles companyies que vulguin presentar un espectacle de teatre de text amb l'objectiu d'oferir els espais del centre com a espai d'exhibició per a companyies emergents interessades a mostrar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

Podeu presentar la vostra proposta enviant un correu electrònic a artsesceniques@ccparcsandaru.cat i envieu-hi també el currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica, material fotogràfic i l'enllaç de Vimeo o YouTube del vídeo de l’espectacle sencer.

El termini de presentació de projectes acaba el 17 de maig de 2021. La setmana del 4 de juny es comunicaran els resultats tant a les companyies seleccionades com a les no seleccionades. A partir d'aquí, les obres de teatre que passin la selecció es presentaran un divendres d'entre el setembre i el desembre de 2021 a la Sala Sandaru amb capacitat per a 180 persones (revisables segons criteris sanitaris).

Cada companyia seleccionada rebrà 600 € i el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva representació.

A partir de votació popular i de la decisió d'un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre s'atorgaran dos premis: el Premi del Públic (amb una dotació econòmica de 250 €) i el Premi Mostra'T. Aquest darrer premi consisteix a formar part de la programació del Teatre Eòlia durant 4 dies, la possibilitat d'establir-se com a residència del gener al juliol del 2022 al CC Parc Sandaru i una dotació econòmica de 1.000 €. El veredicte es llegirà el divendres 17 de desembre de 2021 a l'acte de cloenda on també es lliuraran altres premis per categories.

Per a més informació, cliqueu aquí.