52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Participa a l'exposició col·lectiva del CC El Coll - La Bruguera

Inici: 
13/12/2021
Tancament
24/01/2022

Aquestes propostes ja han passat

Crisis climàtica o l'Emergència dels Cossos

El Centre Cívic El Coll - La Bruguera us convida a enviar les vostres propostes per participar en l'exposició col·lectiva que faran durant el mes del març 'Crisis Climàtica o l'Emergència dels Cossos' al mateix centre i emmarcada dins del cicle feminista aDONA't.

'El canvi climàtic no només està destruint els nostres paisatges, sinó que també emmalalteix els nostres propis cossos amb tota mena de tòxics i aliments transgènics. Davant de l’emergència climàtica, la pràctica i difusió dels pensaments ecofeministes i de decreixement són més urgents que mai. L’ecofeminisme ens convida a recuperar els sabers ancestrals i a reconnectar-nos amb la natura per tal de combatre el sistema capitalista patriarcal en el qual ens estem enfonsant, literalment.'

Per totes aquestes raons, estan buscant obres que reivindiquin noves maneres de fer i de viure, des de les cures i els afectes com a sustentadores de la vida amb l'objectiu de mostrar projectes que redescobreixin els sabers ancestrals de les dones, el valor del camp i la importància de cultivar una mirada biocentrista.

La convocatòria s’adreça a artistes i creadores de totes les edats i nivells que s’identifiquin com a dones. Per participar, cal omplir aquest formulari abans del 23 de gener de 2022.