52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Pedrera 3.8

Tancament
25/10/2019

Música

El CC Albareda i l'espai musical La Bàscula obren convocatòria per al programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical.

Si teniu entre 16 i 29 anys, sou residents a Sants-Montjuïc o teniu vinculació amb un dels barris del districte o els dos centres convocants i voleu tirar endavant la vostra proposta, presenteu-vos a la convocatòria!

El programa inclou tutoria i assessorament, un període de residència als bucs d'assaig del CC Albareda, pràctiques de gravació a un estudi, la preparació d'un directe, formació en màrqueting dins del sector i actuacions als dos equipaments. Un productor professional serà l'encarregat de l'acompanyament del grup seleccionat entre el gener i abril del 2020.

Es notificarà la preselecció de vuit conjunts, els quals hauran de participar en una audició el 22 i 23/11/2019 davant del jurat format per tres professionals del sector. El dilluns següent es farà pública la resolució final de la formació que seguirà el programa Pedrera 3.8.