52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Perpetracions 2024

Inici: 
12/02/2024
Tancament
04/03/2024

Art d'acció i performance

Perpetracions és el festival d’art d’acció i performance a l’espai públic que organitza cada estiu el CC Sant Martí al barri. El festival promou la reflexió crítica i la interacció entre creació artística, vida social i comunitària i enguany tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny.

La convocatòria va dirigida a artistes i col·lectius que treballin la performance, l'acció participativa, itinerant, efímera o contínua a l’espai públic i és oberta a qualsevol classe d’expressió artística efímera. Les propostes hauran d'adaptar-se a les especificacions tècniques, ser contínues, instal·lació, acció o performance amb una durada d'entre 10 i 20 minuts.

Si voleu optar a participar en la 23a edició del festival Perpetracions, cal que ompliu el formulari d'inscripció. L’objectiu és triar fins a 5 propostes per que s'exhibiran a diferents espais no-convencionals del barri de Sant Martí de Provençals i de l’edifici del centre cívic.
 
Podeu presentar les vostres propostes fins al 4 de març de 2024. El comitè seleccionador el formen representants del centre, de l’Auditori Sant Martí, del CC Parc Sandaru, i de l’Espai d’investigació en cultura #plantauno. Cada projecte seleccionat rebrà una dotació econòmica de 300 €.