52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Premi Miquel Casablancas 2021

Arts visuals

A través del programa Sant Andreu Contemporani*, que es dedica a promocionar l’art emergent a Sant Andreu, el CC Sant Andreu convoca el del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2021, un premi d’art jove que contempla quatre modalitats: obra, projecte, mediació i comunicació gràfica.

Hi estan cridats els creadors i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents a l’estat espanyol i nascuts després del 01/01/1985. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat dels membres que l’integren compleixin el requeriment de l'edat.

La presentació de les propostes es realitza exclusivament en línia, enviant el formulari d'inscripció. A més a més, aquells creadors que utilitzin mitjans audiovisuals en la seva obra poden afegir els enllaços per al visionament. El termini màxim d’inscripció és el 31 de març a les 24 h.

Les diferents modalitats de la convocatòria es premien de la forma següent:
- Obra: 2.000 euros per la compra de l’obra presentada al concurs, que passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu. 
- Projecte: 3.000 euros repartits entre producció i honoraris per a un projecte inèdit que es durà a terme durant l’any 2021. 
- Mediació: 3.000 euros repartits entre producció i honoraris per a la realització d’un projecte de mediació dins el projecte de Sant Andreu Contemporani.
- Comunicació gràfica: 4.000 euros per a la realització de la comunicació gràfica dels projectes de Sant Andreu Contemporani.

El jurat d’aquesta edició està format per Núria Gómez Gabriel (comissària i investigadora), Francesco Giaveri (comissari) i la guanyadora o guanyador de l'International Curatorial Residency Program 2021. També participen en la resolució, però sense vot, l'equip gestor del Sant Andreu Contemporani format per Jordi Pino, Pablo G. Polite i Zaida Trallero.

Tenint en compte la innovació i l'originalitat del concepte i la formalització, la qualitat i creativitat de l'obra i la viabilitat del projecte, el jurat emetrà la resolució el dia 06/05/2021.


* Sant Andreu Contemporani és un programa públic dedicat a la promoció, difusió i producció de l’art contemporani emergent, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona - Districte de Sant Andreu. Articula la seva programació a través d’exposicions, tallers, conferències, projectes curatorials, un programa educatiu, un programa de publicacions i un programa de residències artístiques, tots ells destinats a proporcionar eines per a la professionalització dels creadors.