52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Pro::creació

Inici: 
03/11/2020
Tancament
30/11/2020

Residències d'arts escèniques

El CC Sant Martí obre la convocatòria Pro::creació, orientada a creadors escènics de diverses disciplines com el teatre, la performance, la dansa, el circ, les arts de carrer i nous llenguatges escènics. Artistes emergents que volen obrir-se pas en aquest món.

El centre ofereix un espai d'assaig segons les necessitats del projecte o bé al CC Sant Martí o bé a l'Auditori Sant Martí, un acompanyament en tot el procés i suport tècnic.

En contrapartida, la companyia es compromet a una representació de l'espectacle en residència en un dels dos espais (amb la recaptació obtinguda en la fórmula de taquilla inversa), la realització d'un taller o una acció comunitària. En el primer cas, el centre es farà càrrec de la difusió de l'espectacle i convidarà diferents programadors escènics a les representacions de les peces. A més a més, la companyia tindrà l'oportunitat d'acollir-se a la taquilla inversa.

Podeu fer arribar les vostres propostes fins al dilluns 30 de novembre de 2020. Una comissió de selecció formada per professionals de les arts escèniques i la gestió cultural faran la tria dels projectes seleccionats. El jurat, format per representants del CC Sant Martí, l'Auditori de Sant Martí, el CC Barceloneta i el CC Parc Sandaru, valorarà la creació pròpia de l'espectacle, la seva viabilitat, l'adequació a l'espai, el calendari d'assajos disponible i la possible repercussió dels projectes al barri.

Més informació des d'aquest enllaç.