52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Projecte Pankhurst

Inici: 
01/11/2020
Tancament
09/12/2020

Comissariat

El CC Matas i Ramis obre una nova convocatòria destinada a donar una oportunitat a joves que es vulguin dedicar al comissariat d'exposicions, tinguin o no experiència en aquest camp.

Des del primer dia de novembre i fins al 9 de desembre, podeu enviar al correu ccmatasiramis@bcn.cat un dossier (PDF) amb la vostra proposta. Aquest document cal que hi consti el títol de l'exposició, el text, la proposta artística, els requisits tècnics i una presentació curricular de la persona o equip que es presenta. De manera opcional, també es pot presentar una proposta per fer una activitat de mediació.

Aquell projecte triat, que disposarà de 250 € en concepte d'honoraris i de producció, s'haurà d'exposar entre el 17 de febrer i el 15 de març de 2021 al centre i cal que sigui d'art emergent i amb temàtica feminista. Per aquest motiu s'ha triat el nom d'Emmeline Pankhurst, en homenatge a una de les fundadores del moviment sufragista britànic.

La convocatòria s'engloba dins el projecte de microcomissariat Mirada pilot que l'equipament d'Horta ha posat en marxa els últims anys, dins el qual ja s'ha mostrat les exposicions Happy body to you i Pluja àcida: subversions feministes.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.