52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Recorreguts Sonors 2019

Instal·lacions i projectes artístics sonors

El CC Convent de Sant Agustí obre la convocatòria per acollir instal·lacions sonores i projectes artístics interactius en el marc del cicle biennal Recorreguts Sonors, que uneix artistes que s'expressen a través del so. El cicle se celebra del 19 al 23 de novembre del 2019 i les instal·lacions seleccionades s'ubicaran a les capelles del convent.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició: es crearà un entorn de treball col·laboratiu i posteriorment es mostraran les instal·lacions seleccionades.

Es busquen projectes que se centrin en el disseny d'instal·lacions (interactives, sensorials), visualitzacions (projeccions, imatges en moviment) o altres dispositius que juguin amb l'espectador.

Conscients de la bretxa de gènere existent també en el sector digital i tecnològic, el CC Convent de Sant Agustí, aquesta convocatòria d’instal·lacions vol obrir un espai de reflexió que aporti una visió crítica, fent visible l’invisible, trencant amb les estructures normatives i reivindicant un espai tradicionalment segmentat.

La convocatòria estarà oberta fins al 7 d'octubre a les 23.59 h. Els projectes seleccionats s'anunciaran el dia 11 d'octubre i es desenvoluparan entre el 21 d'octubre i 15 de novembre. El període d'exposició de les instal·lacions serà del 19 al 23 de novembre de 2019. Per a qualsevol dubte, envieu un missatge a l'equipament de Ciutat Vella.