52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Residència d'arts escèniques 2020-21

Tancament
31/12/2020

Arts escèniques

Actualització 12/01/2020: convocatòria tancada per haver cobert totes les places disponibles.

----------
El programa de residències del CC Guinardó està dirigit a companyies o artistes en vies de professionalització que els cal un espai per la creació o l'assaig del seu projecte escènic.

Les companyies seleccionades a la convocatòria tindran dret a 6 hores gratuïtes setmanals durant tres mesos (amb la possibilitat de prorrogació per dos trimestres més), la presentació davant el públic del projecte creat dins del cicle del Guinardó a Escena, les hores necessàries del tècnic de sala el dia de la representació i la difusió externa de la presentació del projecte a través dels canals de comunicació del CC Guinardó.

Les companyies candidates han de presentar el currículum artístic de la companyia o artista, el dossier de l’obra que es vol crear, el calendari de producció i qualsevol altra documentació que la companya consideri que ajudi a la comprensió del projecte com enllaços a obres anteriors, si fos el cas a través del formulari d'inscripció.

La convocatòria queda oberta fins a final de maig del 2021. Mensualment, hi haurà una selecció de les propostes rebudes fins al dia 20 de cada mes i es comunicarà la decisió el dia 10 del mes següent.

Com a contrapartida, les companyies formaran part del cicle Guinardó a Escena i caldrà que assisteixin a les comissions de treball del cicle.