52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Residències de dansa

Tancament
23/02/2019

Aquestes propostes ja han passat

Dansa

Dins del projecte de suport a la creació, el CC Tomasa Cuevas en col·laboració amb el centre de creació de dansa i arts escèniques La Caldera, ofereix residències de dansa en període de 3 a 6 mesos. Aquestes residències podran modificar-se segons el projecte presentat, les necessitats del centre i la disponibilitat dels espais.

L'equipament de Les Corts ofereix un espai d'assaig totalment gratuït, possibilitat d’acompanyament artístic per personal especialitzat, assessorament en temes de gestió i producció i una sessió gratuïta d’assessorament laboral i fiscal.

Com a contraprestació, la companyia resident es compromet a participar en algun projecte del centre.

Si voleu presentar la vostra candidatura, cal que presenteu la documentació següent: una descripció del projecte amb una breu síntesi, punt de partida i motivació, imatges o fragments de vídeo de treballs previs o de la peça, si ja s'està treballant, el calendari de treball i el currículum de les persones participants amb els trets més rellevants en formació i experiència professional.

El termini per a la recepció dels projectes és fins al 23 de febrer. Per a més informació, truqueu al telèfon 932 916 462 o contacteu al correu del centre.