52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Resonare 2021

Inici: 
20/10/2020
Tancament
15/11/2020

Música clàssica

El CC Sant Martí obre la convocatòria per escollir les formacions i intèrprets de música clàssica que participaran a Resonare, el 6è cicle de música clàssica a Sant Martí de Provençals.

El projecte neix amb un doble objectiu: valorar el patrimoni històric del barri de Sant Martí i aprofitar aquests espais per difondre intèrprets de música clàssica.

Les formacions no poden superar els cinc membres i han d'adaptar-se a l'espai escènic de l'església de Sant Martí de Provençals. S'hi poden presentar projectes de música de cambra, cantants solistes amb acompanyament i formacions vocals. També es valorarà que les propostes siguin de caire pedagògic i divulgatiu, la seva qualitat musical, així com l’adaptació a l’espai escènic.

Les quatre formacions seleccionades per una comissió especialitzada, que rebran 200 € per intèrpret (impostos a banda), actuaran en el cicle Resonare, que se celebra a partir del març del 2021, entre 45 i 55 minuts. Podeu consultar tots els requisits de participació a les bases (PDF) de la convocatòria.

El termini de presentació de propostes acaba el 15 de novembre de 2020. Sort!