52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Visionat de portafolis SIGMA 2020

Inici: 
20/05/2020
Tancament
14/06/2020

Fotografia

El CC Pati Llimona, amb la voluntat d'afavorir el coneixement i l'aprofundiment de la fotografia, us convida a compartir un projecte fotogràfic per tal que un jurat expert el valori i, d'aquesta manera, poder-lo millorar.

Se seleccionaran vuit projectes d'entre totes les propostes rebudes, els quals es presentaran a porta tancada davant del jurat format per la Mireia Plans, l'Edu Ponces i en Guillem Trius.

El tribunal atorgarà dos premis. El primer rebrà un objectiu SIGMA art 24-105 mm i la proposta s'exposarà al CC Pati Llimona l'any 2021 i el segon s'emportarà un objectiu SIGMA 60 mm i també l'exhibició a l'equipament de Ciutat Vella l'any vinent.

Podeu fer arribar les vostres propostes a través d'aquest formulari i enviar el projecte en paral·lel al correu electrònic específic. També ho podeu omplir i presentar aquest document a la recepció del centre cívic del carrer Regomir, 3. Trobareu les bases i tota la documentació a presentar en aquest enllaç.

Els projectes es poden presentar fins al 14 de juny de 2020. La preselecció es farà els dies 16 i 17 i el visionat de treballs serà el dia 18 de juny a partir de les 18.00 h, excepcionalment pel canal de YouTube i el perfil de Facebook del CC Pati Llimona.