52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

VISUALKORNER 2021

Inici: 
01/10/2021
Tancament
16/10/2021

Fotografia

La Convocatòria Anual d'Exposicions Visualkorner neix amb l'objectiu de donar visibilitat a projectes fotogràfics dintre del circuit barceloní dintre del Centre Cívic Pati llimona i el seu espai expositiu.

Des de l'1 i fins al 15 d'octubre de 2021, es podran enviar projectes de temàtica lliure, individual o col·lectivament, per poder participar en l'exposició VisualKorner d'aquest any.
El jurat seleccionarà 4 projectes, que es faran públics a finals del mateix mes d'octubre, per entrar a la programació d'exposicions del Centre Cívic Pati Llimona. A més, aquests projectes seleccionats rebran un premi econòmic per utilitzar per a la impressió del projecte presentat al laboratori Visualkorner.
D'aquests 4 projectes, el millor valorat també s'exposarà al laboratori Visualkorner.

Per poder presentar el teu projecte fotogràfic a la convocatòria hauràs de presentar imatges amb bona qualitat tècnica, presentar un projecte amb coherència, integrar la proposta dins l'espai expositiu... Inclús pots proposar activitats relacionades amb el projecte a exposar (xerrades, visites guiades...).

Pots presentar el teu projecte de forma online o presencial, sempre amb una inscripció prèvia de forma telemàtica, i per poder presentar-te hauràs de seguir una sèrie de condicions que pots consultar aquí.