52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

VisualKorner - Pati Llimona 2022

Inici: 
03/10/2022
Tancament
17/10/2022

Fotografia

El CC Pati Llimona obre la convocatòria anual VisualKorner d'exposicions fotogràfiques, que impulsa la visibilitat d’artistes i les seves creacions.

Podeu presentar, individualment o en col·lectiu, un sol projecte de tema lliure entre el 3 i el 17 d'octubre del 2022. El jurat seleccionarà alguns projectes per exposar-los a les sales Montserrat Roig, Ruïnes i Foyer del centre. El més ben valorat obtindrà un premi de 1.000 € destinat a la impressió de les imatges i una segona exhibició a l'espai del laboratori VisualKorner. Tres projectes més obtindran un accèssit de 300 €.

Es valora la qualitat de les imatges, els llenguatges fotogràfics, la coherència del projecte, el grau de desenvolupament i la integració de la proposta dins els espais del centre. Es tindrà en compte especialment si el projecte s'acompanya d'activitats en paral·lel com visites guiades, xerrades, etc.

Inscriviu-vos al web del centre, envieu les imatges (JPG de màxim 1 MB cada una) a convocatories@patillimona.net amb una presentació del projecte. Podeu fer servir un servei d'allotjament al núvol o a través d'un servei com WeTransfer o Send Firefox. També podeu enviar-ho per correu ordinari en un CD o presencialment (c/ Regomir, 3).

Per a més informació i condicions de presentació de la convocatòria, consulteu el web de l'equipament de Ciutat Vella.