52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Vols exposar al Convent de Sant Agustí?

Inici: 
22/09/2021
Tancament
16/11/2021

Aquestes propostes ja han passat

Exposicions

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí en la seva línia de treball de suport a la creació emergent del territori obre la Convocatòria per a les Exposicions de l’any 2022. Podeu presentar la vostra proposta fins al 15 de novembre de 2021 i abans del dia 1 de desembre es comunicaran les obres seleccionades.

Els projectes artístics s’exposaran a la Sala Hall de la Plaça de l’Acadèmia durant l’any 2022, a partir de gener. Es seleccionaran 8 propostes i el periode d’exposició serà d’un mes incloent muntatge i desmuntatge.

Les artistes i col·lectius comptaran amb el suport del Centre Cívic per a la difusió i els materials d’estructura per penjar l’obra.

Pel 2022 es proposa la següent línia temàtica:
L’espai públic s’ha tornat molt important en els darrers dos anys. Reivindicar l’espai públic, la diversitat d’usos que pot acollir o el seu caràcter polifacètic, intens i plural és una manera idònia de tornar a fer-lo nostre. Immersos com estem en la crisi sanitària i social, oferim aquest espai perquè artistes puguin expressar-se. La idea és oferir un espai perquè puguem reflexionar al voltant de la nostra realitat. 

Per presentar les propostes cal omplir el següent formulari i enviar un mail a dinamitzacio@conventagusti.com les imatges i/o dossiers que es vulguin afegir de la proposta.

Els formats que es podran acceptar són:

– Art contemporani – Arts visuals i plàstiques (pintura, escultura, instal·lació).

– Fotografia – Documental, social.