Els 'Parlem amb...', a través dels canals en línia de Biblioteques de Barcelona

Mon, 07/12/2020 - 07:00

Els 'Parlem amb...', a través dels canals en línia de Biblioteques de Barcelona

Aquest desembre hi participaran, entre altres, Carme Torras, Borja de Riquer, Pablo Martín i Julià Guillamon.

Algunes sessions seran en rigorós directe, i d’altres hauran estat enregistrades. Però la bona notícia és que aquest mes de desembre continua el cicle Parlem amb… i, això sí, totes les sessions s’hauran de seguir a través d’Internet, en concret pels canals d’Instagram i de YouTube de Biblioteques de Barcelona. Aquesta és la programació prevista:

En directe:

Gravades:

  • Parlem amb Ivan Jablonka i Antonio J. Rodríguez. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir del 14 de desembre. Ivan Jablonka i Antonio J. Rodríguez conversaran sobre els seus últims llibres, dues obres que exploren la masculinitat des de diferents punts de vista, amb una visió històrica i d’anàlisi de l’actualitat que pretén donar resposta als reptes de futur. Hombres justos (Anagrama, 2020) d’Ivan Jablonka (París, 1973), és un assaig necessari que indaga de quina manera s’han de superar les masculinitats tòxiques mitjançant models no basats en la virilitat i la violència. La nueva masculinidad de siempre. Capitalismo, deseo y falofobias (Anagrama, 2020), d’Antonio J. Rodríguez (Oviedo, 1987) és un assaig lúcid i provocador sobre l’amor, el sexe, el gènere i el capitalisme.
    Hi col·labora: Editorial Anagrama.
  • Parlem amb Hernán Migoya i Tomeu Seguí. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir de l’1 de desembre. En el marc del club de lectura de còmic de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, l’escriptor i guionista Hernán Migoya i l’il•lustrador Tomeu Seguí parlaran de Tatuaje, adaptació de la novel·la de Manuel Vázquez Montalbán protagonitzada pel detectiu Pepe Carvalho. Hi col•labora: Norma Editorial.
  • Parlem amb Borja de Riquer. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir del 18 de desembre. L’historiador conversarà amb Ignasi Aragay i presentarà Vides catalanes que han fet història, un llibre rigorós i alhora divulgatiu, en el qual més d’un centenar d’especialistes ofereixen un retrat de com la història pot explicar-se també a través de les persones que en el seu dia a dia, amb fets i obres, amb contradiccions i passions, han construït la nostra societat, des dels temps antics fins als més contemporanis. Hi col•labora: Edicions 62.

Totes les sessions, enregistrades o en directe, quedaran disponibles als canals de Biblioteques de Barcelona per poder-les visualitzar quan es vulgui. Més informació, en aquest enllaç.