Convocats els premi literaris Andrés Salom

Mon, 15/05/2023 - 07:00

Convocats els premi literaris Andrés Salom

En la seva cinquena convocatòria s'introdueix com a novetat la modalitat de poesia en català.

Fins al 15 de setembre d’aquest 2023 teniu temps de presentar els vostres poemes al premis literaris Andrés Salom, que convoca la revista Ágora-Papeles de Arte Gramático. Per commemorar els 25 anys de la fundació de la revista, i en la que és la cinquena edició dels premis, s’introdueix la novetat d’una modalitat de poesia en català. Aquesta iniciativa vol ser un homenatge al poeta i flamencòleg Andrés Salom, mallorquí afincat a Múrcia i un dels fundadors de la revista, lector tant de llibres en català com en castellà.

Així doncs, podeu enviar les vostres obres a l’adreça de correu agoradeartegramatico@gmail.com per participar en la convocatòria en català o bé en castellà. Poden participar-hi autors i autores de qualsevol nacionalitat i sempre que els poemes siguin inèdits. Aquest premi s’adreça a promocionar autors novells, d’aquí que els autors que presentin la seva obra a concurs hauran de complir com a mínim un d’aquests requisits: no ser major de 35 anys (o fer els 35 anys durant el 2023), o no haver publicat més d’un llibre de poesia. Cada concursant només podrà presentar una obra per modalitat, amb una extensió entre 75 i 100 versos.

El premi consistirà en la publicació a la revista digital Ágora-Papeles de Arte Gramático en una edició especial dedicada als premis literaris Andrés Salom. El veredicte es farà públic el 30 de novembre de 2023.

Més informació, en aquest enllaç.