Sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023

Fri, 18/08/2023 - 07:00

Sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023

Acte especialment indicat per a editors i agents literaris a la recerca de bons projectes.

Dimecres 27 de setembre la llibreria La Memòria, (plaça de la Vila de Gràcia, 19) serà l’escenari de la primera sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023. Aquestes beques estan impulsades per Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO, i hi opten projectes d’escriptura de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, assaig, crònica, memòries), excepte dramatúrgia, i van adreçades a escriptors i escriptores que hagin publicat com a mínim un llibre.

La sessió informativa és un acte especialment indicat per a editors i agents literaris que vulguin conèixer bons projectes, però és obert a tothom que hi vulgui assistir. Els becats i les becades explicaran la seva experiència i el projecte en el qual han estat treballant durant els dos mesos de beca. Hi participaran Laura Gonzalvo, Patrícia Soley-Beltran, Albert Pijuan, Marta Rebón, Adrià Targa, Anna Miracle Fandos, Lolita Bosch, Brigitte Vasallo, Clara V. Fleck i Xavier Lluís Chavarria.

La sessió començarà a les 16.30 h i serà presentada pel periodista, escriptor i poeta Albert Forns. Més informació sobre les Beques Montserrat Roig 2023, en aquest enllaç.