Segona sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023

Tue, 14/11/2023 - 07:00

Segona sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023

Dimecres 22 de novembre a les 12.30 h a la Fundació Antoni Tàpies.

El passat 27 de setembre va tenir lloc la primera sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2023, amb la participació d’alguns dels autors i autores becats. Dimecres 22 de novembre se’n farà una segona sessió, amb la presència de Jordi de Miguel Capell, Roser Bastida, Helena Guilera, Sonia Hernández, Joan Safont, Leonor Courtoisie i Marta Rebón. Tindrà lloc a la Fundació Antoni Tàpies (Aragó, 255), començarà a les 12.30 h, i serà presentat per Anna Guitart.

La sessió informativa és oberta a tothom, si bé està especialment pensada per a editors i agents literaris que vulguin conèixer bons projectes. Els becats i les becades explicaran la seva experiència i el projecte en el qual han estat treballant durant dos mesos.

Les Beques Montserrat Roig estan impulsades per Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO, i hi opten projectes d’escriptura de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, assaig, crònica, memòries), excepte dramatúrgia. Van adreçades a escriptors i escriptores que hagin publicat com a mínim un llibre.

Més informació, en aquest enllaç.