Obertes les inscripcions de dos nous tallers de l'Obrador

Fri, 12/01/2024 - 07:00

Obertes les inscripcions de dos nous tallers de l'Obrador

Es faran al febrer i l'un és de lectura activa i escriptura col·lectiva i l'altre té com a objectiu donar a conèixer tècniques per a redactar un relat breu.

Organitzat per Biblioteques de Barcelona, l’Obrador és un espai que ofereix propostes relacionades amb la lectura, l’escriptura i l’expressió oral amb l’objectiu que les persones participants creïn continguts a través de diversos formats: tradicionals, híbrids i experimentals. Una nova manera de treballar en què la creació i l’experimentació són els eixos principals.

Ara s’ha obert el període d’inscripció de dos tallers que formen part de l’Obrador, tallers que es duran a terme el mes de febrer. Un té per nom Petites grans històries: escriure (i llegir) relat, l’acollirà la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, i serà a càrrec de Gemma Solsona. La seva finalitat és donar a conèixer algunes de les tècniques, consells i idees de l’escriptura del relat breu llegint, també, clàssics d’aquest gènere com Txékhov, Cortázar, Katherine Mansfield, Capote, Rodoreda, Silvina Ocampo i més…

Llegir, escriure i compartir és el títol de l’altre taller, i serà de lectura activa i escriptura col·lectiva a partir de la lectura prèvia de quatre obres d’escriptores. Els llibres escollits aborden qüestions que ens interpel·len en present, com ara la migració, la llengua, la violència, el dol i l’univers natural que ens envolta. Aquest taller, amb Belén López Peiró, es durà a terme a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Més informació, en aquest enllaç.