La seu del Districte acull l’exposició ‘Erosions’

Des d’aquesta setmana i fins al 4 de març la seu del Districte d’Horta-Guinardó (Ronda Guinardó, 49) acull l’exposició ‘Erosions’, que recupera el patrimoni perdut de la Font d’en Fargues a través de diverses fotografies.

..
08/02/2024 - 12:27 h - Cultura i lleure Districte Horta-Guinardó

De la mateixa manera que els agents atmosfèrics erosionen el terreny i modelen el paisatge, els agents urbanístics també produeixen canvis i erosions en els teixits urbans. El barri de la Font d’en Fargues és la ciutat jardí amb més extensió de Barcelona i encara manté un ambient de tranquil·litat, envoltat de verd i la seva situació a la falda dels tres turons el converteix en un mirador privilegiat.

Amb aquesta exposició, organitzada per l’AVV de la Font d’en Fargues i El Pou – Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada, es vol compartir el sentiment de pèrdua per aquests canvis constants i reivindicar el patrimoni que encara queda, amb el qual es pot reconèixer el barri i la seva història.

El dimarts 13 de febrer a les 17.30 h se’n farà la inauguració, a la mateixa seu del Districte, a càrrec de Dolors Canudas, membre d’El Pou.

Enllaços relacionats