Licitació de Barcelona Activa oberta fins el 3 de febrer sobre formació estable

La data límit per a la presentació de les propostes és el 3 de febrer de 2022 a les 14 hores.

La Direcció Operativa d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa, té oberta fins al 3 de febrer, la licitació d’especialitats de formació estable que acaba de publicar Barcelona Activa, on s’inclouen diversos lots de Formació en Innovació Socioeconòmica.

A partir d’aquest gener de 2022, més enllà dels instruments de publicitat de concurrència pública, comunicarem també, des dels canals de comunicació de la política pública d’ESS de Barcelona, aquelles licitacions que la Direcció de Serveis d’Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona i de  la Direcció Operativa d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

Així, la Direcció Operativa d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa, té oberta fins al 3 de febrer, la licitació d’especialitats de formació estable que acaba de publicar Barcelona Activa, on s’inclouen diversos lots de Formació en Innovació Socioeconòmica. La informació detallada de la licitació és:

  • Serveis per al disseny, creació i impartició de les accions formatives de determinades especialitats de l’oferta formativa estable de Barcelona Activa, amb incorporació d’objectius d’eficiència social (Exp. 48-21)

Els plecs de licitació estan publicats al Portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya l’enllaç següent:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?mode=full&reqCode=viewCn&idDoc=93452770

Les ofertes s’han de presentar al portal de contractació electrònica de l’Ajuntament de Barcelona:  https://licitacions.bcn.cat/licitacion/licitaciones/detalle?id=2256550

La data límit per a la presentació de les propostes és el 3 de febrer de 2022 a les 14 hores.