Nous podcasts i vídeos de la XMESS sobre contractació i compra pública responsable

Són quatre podcasts i vídeos amb exemples, recursos i bones pràctiques per a fomentar l’ESS als municipis.

La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) ha preparat una nova eina per donar a conèixer la contractació i compra pública responsable. Els materials estan disponibles als canals de la xarxa.

La XMESS ha publicat una nova proposta informativa per a fomentar l’Economia Social i Solidària des dels municipis de Catalunya. Ho ha fet compartint l’experiència de tres municipis membres que expliquen diversos aspectes de la contractació i compra pública responsable (CCPR). Aquesta tasca és fruit del Grup de treball de contractació i compra pública responsable de la XMESS i es recull el bagatge i les lliçons de la jornada d’impuls de la contractació i compra pública del juny de 2021.

Els nous recursos són quatre podcasts i quatre vídeos que, a través de les pràctiques i coneixements de l’Ajuntament de Manlleu, l’Ajuntament de Cabrils i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, permeten aprofundir sobre diversos aspectes de la CCPR i poden ajudar a altres ens locals a incloure aquesta pràctica a les seves polítiques públiques. El moderador de les converses és el Cap de Departament d’Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Rubio Cano.

L’objectiu de la XMESS és continuar desenvolupament altres materials de sensibilització i donar a conèixer l’ESS, per ajudar als Ajuntaments i Consells Comarcals membres i no membres, a enfortir les polítiques públiques de foment de l’Economia Social i Solidària.