×

Missatge d'error

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/img/mark.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/apps/app0765/www/:/var/www/apps/app0765/src/:/var/www/apps/app0765/session/:/var/www/apps/app0765/tmp/:/var/www/apps/app0765/data/:/var/www/apps/app0765/env/) a bcn_guide_get_custom_marker() (línia 914 de /var/www/apps/app0765/www/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/bcn_guide.utils.inc).

Enrere

A l’Illa de Santorini tenen un llegum especial que es fa servir per preparar la “fava”, una mena d’hummus a la grega que se serveix amb tàperes, ceba i llimona. A més, hi creixen uns

tomàquets molt especials amb els que es fan uns bunyols amb herbes per llepar-se’n els dits. Al Japó, a part dels famosíssims makis, es mengen molt sovint els onigiris, unes boles

d’arròs farcides i molt versàtils, ideals per endurnos per menjar fora ara que fa bon temps. En aquest taller, farem aquestes receptes i moltes més, per celebrar amb una festa de color i sabors l’arribada de la primavera. Inclús farem algun refresc amb flors! Recomanem portar carmanyola i, opcionalment, davantal.

Impartit per Zero Waste Bcn.

Horaris

loading