Taller 'Un banquet andalusí: cuina, cultura i mestissatge' *NOU*
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 71.24 €
Més suplement
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Descobreix els sabors d’Al-Àndalus, una cuina que va fusionar influències àrabs, berbers, mediterrànies i perses, i va deixar una petjada inesborrable en la gastronomia ibèrica. Explorarem els ingredients i tècniques que transformaren la cuina peninsular: cereals, llegums, vegetals i espècies exòtiques, i descobrirem la influència de Ziryab, qui va establir l’ordre dels plats a taula, tot cuinant receptes icòniques com les pastanagues estil Aben Razin, l’Al-Buraniyya (guisat d’hortalisses), les Al-Bunduqas (boles de carn especiades) i dolços com Ka`b Al Gazal (pastissets amb ametlles i agua de tarongina). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics.
Professor: Claudio Masala – Travel Cook