×

Missatge d'error

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/img/mark.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/apps/app0765/www/:/var/www/apps/app0765/src/:/var/www/apps/app0765/session/:/var/www/apps/app0765/tmp/:/var/www/apps/app0765/data/:/var/www/apps/app0765/env/) a bcn_guide_get_custom_marker() (línia 914 de /var/www/apps/app0765/www/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/bcn_guide.utils.inc).

Enrere

Descobreix els sabors d’Al-Àndalus, una cuina que va fusionar influències àrabs, berbers, mediterrànies i perses, i va deixar una petjada inesborrable en la gastronomia ibèrica. Explorarem els ingredients i tècniques que transformaren la cuina peninsular: cereals, llegums, vegetals i espècies exòtiques, i descobrirem la influència de Ziryab, qui va establir l’ordre dels plats a taula, tot cuinant receptes icòniques com les pastanagues estil Aben Razin, l’Al-Buraniyya (guisat d’hortalisses), les Al-Bunduqas (boles de carn especiades) i dolços com Ka`b Al Gazal (pastissets amb ametlles i agua de tarongina). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics.

Professor: Claudio Masala – Travel Cook

Horaris

loading