El Bo Cultural Jove de 400 euros

El Ministeri de Cultura i Esport ofereix un Bo Cultural a totes les persones joves que fan o han fet els 18 anys el 2022. 

Es tracta d’una ajuda directa de 400 euros que es pot sol·licitar en línia i que permetrà gaudir durant 12 mesos de productes i activitats culturals. L’ajuda es podrà gastar de la següent manera:

  • 200 € per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals: entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.
  • 100 € per a productes culturals en suport físic: llibres revistes, premsa o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 € per a consum digital o en línia: subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (eBooks), subscripció per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

A més a més del Bo Cultural, la ciutat de Barcelona promou la cultura local de la ciutat i potencia el seu teixit cultural amb el REC Cultural, la versió cultural de la moneda REC (Recurs Econòmic Ciutadà), que bonifica el consum de la cultura i en democratitza l’accés.

 Qualsevol persona usuària que es doni d’alta a l’aplicació REC Barcelona podrà bescanviar euros per RECS Culturals i obtenir un 50% més per gastar en cultura (per exemple si es bescanvien 10 €, es rebran 15 RECS Culturals). A hores d’ara, la iniciativa compta amb una cinquantena d’establiments donats d’alta.

 Consulta tota la informació de les ajudes per gastar en productes i activitats culturals.

Scroll to Top