El nostre projecte educatiu

L'escola bressol Guinbó està situada al barri de la Bordeta de Sants-Montjuïc. Es va estrenar edifici al Setembre del 2010. Acull infants de 0 a 3 anys del primer cicle d'educació infantil, distribuïts en sis grups.


L'equip educatiu treballem amb l'objectiu de crear un espai acollidor i ben equipat per estimular el creixement harmònic d’aquests infants petits.


L'escola està distribuïda en dues plantes. Tots els grups tenen accés directe a l'exterior, que afavoreix poder gaudir de l'aire lliure, l’entorn natural (amb les plantes i arbres, la sorra, etc.) i les propostes de caire més motriu. També hi ha espais comuns on els nens i les nenes de diferents grups poden coincidir i anar establint les primeres relacions.


Entenem l'escola com a transmissora de cultura i de valors socials i volem posar l'accent en promoure el respecte, l'autonomia i l'autoestima personal i social dels infants.

Bàsicament, l'eix central de la nostra tasca va dirigida a l'atenció individualitzada dels infants i, en el dia a dia, esdevenen imprescindibles les estones de joc lliure, les cançons, la música, els contes, les titelles, les primeres paraules, les propostes de moviment, d'experimentació, els primers gargots, els somriures, les mirades de complicitat, les carícies i l'estimulació sensorial.


A més de l'AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes), també existeix un Consell Escolar que, com a òrgan participatiu es coresponsabilitza del funcionament i de la presa de decisions importants de l'escola.

Compartiu aquest contingut