Un passeig per l'EBM Sant Medir

El primer que trobes quan arribes a Sant Medir és un ampli jardí verd amb un sorral i un tobogan dalt d'una muntanya plena de plantes. També hi ha una caseta de fusta, una cuina on poden desenvolupar el joc simbòlic i un rocòdrom pel joc motriu. També hi trobem  un espai tancat on cada família té un lloc assignat per poder deixar el seu cotxet, en cas que sigui necessari. Just abans d'entrar hi ha una gran pissarra.
 
Un cop a dins de l’edifici hi ha una gran Sala. A l’esquerra trobes el despatx de direcció i al final l’espai amb la Biblioteca de Sant Medir on hi ha un sofà per compartir amb les famílies.

A mà dreta hi ha un llarg i ampli passadís on el primer que trobes és la cuina, cada dia s'elaboren els menús pels infants. A continuació hi ha la bugaderia.
Tot seguint aquest passadís, paral·lelament, tenim tres estances corresponents als infants més petits de l'escola, la Colla la Dolça (lactans, 0-1 anys), el Drac Ensucrat (caminants,1-2 anys) i la Colla del Cau (caminants, 1-2 anys). Totes tres es comuniquen entre elles amb una porta i tenen una petita terrassa amb accés directe al jardí.

Per pujar al segon pis s'accedeix des de la sala o bé amb l'ascensor o amb les escales.
Un cop a dalt, trobes una altra sala on s'organitzen diferents propostes cada dia. En aquest espai tenim el magatzem de l'escola i una porta per accedir a la terrassa del pis de dalt.
En el segon pis tornes a trobar un llarg i ampli passadís on a mà esquerra trobem la sala de Mestres, el vestuari de les educadores i tot seguit un bonic espai de fusta amb una rampa i uns finestrals que permeten que tot s'inundi de llum.
 
De la mateixa manera que en el passadís de baix, paral·lelament, trobes les 3 estances corresponents als infants més grans de l’escola, la Colla la Moderna (caminants, 1-2 anys), Colla dels Amics (grans 2-3, anys) i  la Colla Pessigolla (grans, 2-3, anys). Totes tres es comuniquen entre elles amb una porta i tenen accés directe a una terrassa compartida des d’on poden veure el jardí.
 
Les escales de la sala ens permeten seguir pujant fins a l’últim pis de l’edifici on ens trobem el tercer espai exterior de l’escola: un gran terrat. Tenim jardineres amb plantes i flors i uns mòduls on els infants poden enfilar-se i amagar-se. Al terrat també hi ha uns gronxadors i uns bancs de fusta. Disposem de magatzem per material divers i uns lavabos pels infants amb un canviador.
 

Compartiu aquest contingut