Sant Medir, dolça festa

3 de març, festa de barri, festa d'escola.

Cada any quan arriben aquestes dates, a l'escola es respira un ambient d'il·lusió molt especial.

Des de l'inici de l'escola, hem compartit i viscut aquesta festa al costat de les colles i de les famílies. Tot comença ben d'hora, a les 8 del matí, els trabucaires ens donen el tret de sortida, alguns infants ja enten explicant que els han sentit, l'escola es va omplint d'emoció.

Al llarg del matí van passant colles, una, dos, tres, aquest curs van ser set o vuit! Algunes entren al pati, algunes amb l'orquestra, d'altres amb la batucada, fins i tot algun cavall, ens tiren caramels, ens omplen d'il·lusió i nosaltres els cantem la nostra canço particular de St. Medir.

Les cares dels romeus i romeves, dels infants, de les educadores, mostra que aquest moment de la festa de St. Medir, poc a poc va passant a formar part de la tradició de les colles, de la festa i de l'escola, realment un moment màgic.

Poc a poc tot torna a la calma, moment de compartir amb els infants totes les emocions viscudes, una mica de repòs per agafar energia per la tarda, continuem la festa amb totes les famílies, xocolatada, música i ballaruca ens acompanyen, i com no podia ser d'altre manera, acabem la festa amb una pluja de caramels.

Però aquí no acaba tot, queda la festa del vespre, la festa que ens permet viure com escola aquest dia tant especial, on famílies i infants viuran la festa del barri. El barri s'omple, de festa, cavalls, caramels, tambors, xerinola i de cares plenes d'il·lusió, finalment, tot torna a la calma.

3 de Març, Sant Medir, festa de barri, festa d'escola, dolça festa.

Compartiu aquest contingut