Apren a comunicar el teu projecte (curs gratuït)

El curs s’organitzarà en quatre sessions especialitzades, dirigides a projectes que volen aprofundir i avançar en les competències en comunicació digital dels seus projectes artístics i culturals. Vine a la sessió on ampliarem la informació. 

 

Es treballaran els aspectes bàsics del Pla de Comunicació, amb especial incidència en les claus per assolir un bon posicionament del vostre projecte cultural. S’ensenyarà també a fer un bon kit de premsa, triar una imatge gràfica, un web i gestionar correctament les xarxes socials. Per entendre-ho bé es treballarà amb un cas pràctic per tenir clares totes les dimensions de comunicació.

c/ Emilia Coranty, 16 (antic passatge Marquès de Sta. Isabel 40) Can Ricart
08018 Barcelona

Metro: L1 (Glòries) L2 (Bac de Roda) L4 (Poblenou)
Autobús: 7, H12, H14, V27, 192, N8, N11
Tramvia: T4 (Pere VI)

Dimecres 26 de febrer de 2020

És gratuït. 

Obertes les inscripcions per assistir gratuïtament al curs de comunicació digital per aprendre  a difondre el vostre projecte.

La sessió està dirigida a professionals i organitzacions artístiques i culturals i serà impartida per l'agència de comunicació La Tremenda, a la Fàbrica de Creació de l’Hangar. 

 

Aquesta formació està organitzada en el marc del projecte Chebec, Hacking the Mediterranean Economy through the Cultural and Creative Sector, cofinançat pel programa InterregMed de la Unió Europea.