Entrenaments Actorals amb la companyia xilena Teatro del Terror

La nau Ivanow ofereix un espai d’entrenament actoral un dilluns cada dues setmanes perquè de forma lliure, autogestionada i gratuïta es puguin trobar els professionals de les arts escèniques i comparteixin tècniques d’entrenament.

Amb la intenció de donar continuïtat a la formació actoral en el camp de la investigació i la mirada més íntima, des de la Nau Ivanow, amb col·laboració amb Projecte Ingenu, proposa un espai de trobada al barri de la Sagrera per poder continuar creixent en aquest sentit.

Com funciona?

Els entrenaments es fan a l’Espai 30, entrant pel mateix pati de la Nau Ivanow (Hondures, 30). Estarà obert de 9:30 a 13 h i hi podeu accedir en qualsevol moment. Si teniu cap dubte sobre el funcionament o voleu proposar algun entrenament podeu enviar un mail a formacio@nauivanow.com. Si sabeu segur que hi anireu ho podeu confirmar-ho directament amb el formulari. 

c/ Hondures, 28-30
08027 Barcelona

Metro: L1, L5, L9 i L10 (La Sagrera)
Autobús: H8, V27, V29, V31, 34, 62, 96, 126, N3 i N9
Bicing: 423

10 i 24 de febrer: Companyia xilena Teatro del Terror

Activitat gratuïta

Un espai obert als professionals residents a la Nau Ivanow, a les companyies no professionals del barri o aquelles companyies i professionals de les arts escèniques que vulguin aprendre.

Companyia xilena Teatro del Terror