Tallers de la companyia Los Escultores del Aire

La companyia resident de la Nau Ivanow Los Escultores del Aire ofereixen dos tallers en format en línia de periodicitat trimestral impartits per Mai Rojas i Raffaella Crapio.

 

LAB PROJECT TÉCNICA

Laboratori que té l’objectiu d’elevar el nivell tècnic de l’estudiant. A través de la repetició, es treballarà sobre la gramàtica del mim corporal i de la dansa contemporània. L’estudiant descobrirà com pot reforçar allò que intuïtivament coneix, mitjançant el domini i control del seu instrument al servei de l’acció.

 

LAB PROJECT REPERTORIO

Treballar el repertori és la forma més eficient de mesurar el nivell tècnic i interpretatiu propi. Enfrontar-se al repertori dels grans autors convida l’intèrpret a voler evolucionar en la tècnica i en el control del seu instrument, al mateix temps que es nodreix d’obres ja tancades amb un contingut rodó en la seva construcció. El repertori sempre serà un referent i un nord històric del mapa creatiu propi, un llegat pel qual qualsevol professional ha de transitar.

c/ Hondures, 28-30
08027 Barcelona

Metro: L1, L5, L9 i L10 (La Sagrera)
Autobús: H8, V27, V29, V31, 34, 62, 96, 126, N3 i N9
Bicing: 423

Des del 3 d’octubre fins al 19 de desembre de 2020. Dissabtes de 16.00 a 17.00 h (Lab Project Tècnica) i de 17.00 a 18.00 h (Lab Project Repertorio).

150 €

Inscripcions, aquí.

Descomptes per a persones a l’atur i membres d’associacions d’arts escèniques. 

Tallers en línia adreçats a persones afins a les arts del moviment (dansa, teatre i circ), no es requereix formació prèvia.