ZINETIKA FESTIVAL CONVOCATÒRIA 2020

02 de març de 2020 to 01 de abril de 2020

L’1 de febrer s’obre la convocatòria per a la 5a edició de ZINETIKA FESTIVAL. Una cita internacional que explora les relacions entre la dansa, les arts audiovisuals, la tecnologia i el cos.

Un festival amb una programació basada en curtmetratges de videodansa, performance, tallers i masterclasses. ZINETIKA és una plataforma en la qual entitats i creadors de diversos àmbits artístics i procedències comparteixen experiències culturals enriquidores.

 Les obres seleccionades es projectaran durant el transcurs de la propera edició, que tindrà lloc la propera tardor a Pamplona, ​​Sant Sebastià i Bilbao.

Les condicions per participar-hi es poden consultar a www.zinetikafestival.com

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

  • La convocatòria està oberta a realitzadors/col·lectius de qualsevol nacionalitat, els quals podran presentar una o més obres produïdes entre 2016-2020.

  • Les obres han de ser creacions audiovisuals per a dansa/moviment i viceversa, d'una durada màxima de 15 m. Queden exclosos d'aquesta convocatòria els vídeos que únicament registrin un espectacle de dansa.

  • Les obres seran originals i tots els drets estaran en possessió dels autors.

  • Les propostes han de ser enviades abans de les 14:00 h de l'1 d'abril de l'any 2020, amb el formulari d'inscripció degudament emplenat. Els vídeos s'han d'enviar a través d'un enllaç digital amb la contrasenya.

  • Les obres seleccionades s’hauran d'enviar en qualitat HD juntament amb 2 fotos en format JPEG / 300pp en un termini màxim de 10 dies a partir de la data de notificació.

  • La selecció la farà un jurat professional i la resolució de la comissió serà inapel·lable.

  • Les obres seleccionades passaran a formar part de la videoteca del festival.

  • En cas que hi hagi text, s'aconsella que se subtituli en euskera i castellà.

PREMIS

Millor pel·lícula Zinetika 2020: 500€

Millor director/a Zinetika 2020: 500€

Les pel·lícules que formen part de la Selecció Oficial Zinetika es projectaran en les tres ciutats on enguany se celebrarà el festival: Pamplona, ​​Sant Sebastià i Bilbao.

REQUERIMENTS GENERALS

Zinetika és un esdeveniment no lucratiu i la inscripció al festival implica la conformitat amb les bases. Els drets d'autor de les obres seran cedits per a les projeccions o activitats del festival (exposicions, catàlegs, fullets i altres accions promocionals exclusivament relacionades amb el festival).

L'artista assumeix tota la responsabilitat davant de tercers i la llei per qualsevol reclam sobre l'autoria, originalitat i contingut de l'obra presentada. L'organització es reserva el dret d'interpretació de les bases.

Altres internacionalitzacions relacionades