Convocatòria de residències 2021-22 a la Fabra i Coats

01 de juliol de 2021 to 20 de setembre de 2021

La Fabra i Coats enceta el període per presentar sol·licituds a la convocatòria de residències artístiques i d’iniciatives culturals per al període 2021-2022.

 

Es tracta d’una convocatòria dirigida a artistes i agents culturals de qualsevol disciplina (arts visuals i plàstiques, arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, cinema i audiovisual, transmèdia, literatura, entre d’altres), ja siguin persones individuals o associacions, cooperatives o similars. Cal que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar-lo amb el context de la Fabra i Coats. Les residències seran gratuïtes, comptaran amb la cessió d’espais, i tindran una durada d’entre un mes i un any.

 

El període d’admissions restarà obert fins al 20 de setembre. La comissió de selecció dels projectes estarà formada per Oriol Martí Sambola, Eva Vila Purtí, Lola Armadàs Font, que han estat triades per la seva competència reconeguda dins del sector cultural; Anna Irina Russell, com a persona que ha estat resident artístic de la Fàbrica de Creació; i Carles Sala Marzal, en representació de l’equip gestor de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Altres residències relacionades