Presentació

25è aniversari del Fòrum Barcelona de Seguretat Viària 2019
“Seguretat Viària, els reptes de les ciutats al segle XXI”

El Fòrum Barcelona de Seguretat Viària es va inaugurar l’any 1994. Enguany celebrem els seus 25 anys d’història!

Al llarg d’aquests anys s’han treballat temàtiques molt diverses relacionades amb la seguretat viària i la mobilitat urbana esdevenint un Fòrum de reconeixement com a espai de debat, diagnòstic i reflexió. Que ha permès posar en marxar noves iniciatives.

La seva finalitat ha contribuït al debat des d’un esperit constructiu, perquè la seguretat viària i la mobilitat és una responsabilitat de tots i totes, de la ciutadania, entitats involucrades, sectors empresarials vinculats al transport i de les administracions.

La seguretat viària ha estat sempre una prioritat, així com reduir l’índex de victimització per accidents de trànsit. Les ciutats del present i del futur posen al vianant en el centre de la seguretat viària i dissuadiran de l’ús del vehicle privat, amb un transport públic eficaç i sostenible així com la indispensable gestió de nous tipus de mobilitat.

L’objectiu de l’edició del Fòrum 2019, és seguir treballant per la seguretat viària, perseguir la visió zero víctimes de trànsit i plantejar els reptes de futur al segle XXI, en matèria de seguretat viària, i fer-ho compatible amb la sostenibilitat de les ciutats.

Us animem a participar-hi!

Places i aforament limitat.
Per a inscripcions clica al següent enllaç.

Seguretat Viària, els reptes de les ciutats al segle XXI

8 de novembre de 2019

Conservatori Municipal de Música de Barcelona - Auditori Eduard Toldrà (08009 Barcelona)