infoJOVE CAAJ

Què fa un/a Tècnic/a Superior en Dietètica?

10/01/2022 - 09:55 h

Cristina

Formació. Si creus que la dietètica és el teu camí, no dubtis en seguir informant-te o en estudiar aquest cicle!

Tens interès per elaborar dietes? T’agradaria controlar la qualitat de l’alimentació de les persones? Vols programar i dur a terme activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població?

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica et capacita per elaborar dietes, controlar la qualitat de l’alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població.

Els estudis tenen una durada de 2.000 hores (1.650 en un centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Podràs treballar de:

  • Tècnic o tècnica en dietètica i nutrició
  • Responsable d’alimentació en empreses de servei d’àpats
  • Tècnic o tècnica en higiene dels aliments
  • Consultor o consultora en alimentació 
  • Educador sanitari o educadora sanitària

Algunes de les assignatures que cursaràs són:

  • Organització i Gestió de l’Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica
  • Alimentació Equilibrada
  • Dietoteràpia
  • Control Alimentari
  • Microbiologia i Higiene Alimentària
  • Educació Sanitària i Promoció de la Salut
  • Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica
  • Relacions en l’Equip de Treball
  • Formació i Orientació Laboral
  • Formació en Centres de Treball
  • Síntesi

Per fer aquests estudis cal que tinguis una de les següents titulacions o haver superat les proves que t’hi donen accés:

  • Títol de Batxillerat
  • Prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior
  • Un Cicle Formatiu de Grau Mitjà
  • Altres

Si creus que la dietètica és el teu camí, no dubtis en continuar informant-te o en estudiar aquest cicle!

Tens dubtes sobre temes acadèmics?

Per a dubtes acadèmics, pots adreçar-te a: